Activitats Secundària i batxillerat

Un sistema que s’ensorra és un sistema que avança

Acció coreogràfica

28 nov. 2019

11 h

Foto: Alejandro Santaflorentina

Foto: Alejandro Santaflorentina

Secundària, batxillerat i cicles formatius

En el marc del dia mundial de la lluita contra la sida (1 de desembre) i com a part de Fer història (es), cicle de dansa contemporània i performance, hem programat aquesta acció que proposa una reflexió crítica sobre les barreres físiques i afectives que establim en les nostres relacions amb els altres. El punt de partida són les paraules de l’activista Jon Greenberg sobre la sida, i la crisi social i cultural que es produeix des de principis de la dècada dels vuitanta. La seva proposta de «baixar barreres» i de donar cabuda a «allò altre» com a font de coneixement del món i de nosaltres mateixos ha generat un dispositiu d’escolta del propi cos i de comprensió per mitjà de la contemplació i l’exercici conscient del tacte. D’aquesta manera, en aquesta acció, els estudiants podran participar de sabers que continuen sent útils i pertinents, i que es van desenvolupar gràcies a tot el que es va aprendre durant la crisi de la sida.

Acció en el marc de The Touching Community (projecte d’investigació i creació que Aimar Pérez Galí va posar en marxa el 2015, juntament amb Jaime Conde-Salazar).

Concepte i direcció: Aimar Pérez Galí; dansa: Dani Méndez Piña i Aimar Pérez Galí; text: Jon Greenberg; assessor en la investigació: Aimar Arriola; dramatúrgia: Jaime Conde-Salazar; so: Tirso Orive Liarte; il·luminació: Cube.bz; producció: ANTES

Programa

DIJOUS 28 DE NOVEMBRE, a les 11 h
Preu per grup: 80 €

Secundària, batxillerat i cicles formatius

Contacte

educacio@macba.cat
Tel. 93 412 14 13

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.