Programa d’accessibilitat

Accesibilidad

El MACBA impulsa un Programa d’accessibilitat amb el convenciment que l’art facilita la integració i la transformació social. L’accessibilitat es desplega per tot el museu, des de la millora continuada de les instal·lacions fins al disseny de programes que afavoreixen apropar l’art a tots els públics, amb recursos adaptats a les diverses necessitats. Treballem per fer possible que tothom pugui gaudir dels espais, de les activitats i de les experiències estètiques proposades.

Saber-ne més

Apropa Cultura

Apropa Cultura és una xarxa inclusiva que uneix teatres, auditoris, festivals i museus amb les entitats del sector social per fer accessible la cultura. Ofereix un ampli ventall d’espectacles i activitats culturals a preus assequibles per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat

Apropa Cultura

Política de preus

Treballem per facilitar l’accés a l’art contemporani als nostres visitants més propers. És per això que prestem una atenció especial a la signatura d’acords amb col·lectius locals –des d’universitats fins a associacions benèfiques i associacions culturals– per oferir entrada gratuïta o reduïda.

El museu ofereix entrada gratuïta a menors de 14 anys, persones amb carnet de família nombrosa o monoparental, persones més grans de 65 anys amb Targeta Rosa, persones en situació d’atur, persones amb discapacitat més acompanyant, professors amb l’acreditació de la Generalitat de Catalunya i altres col·lectius. El museu també ofereix un descompte del 50% en el preu d’entrada a persones acreditades amb el Carnet Jove, el carnet de la Xarxa de Biblioteques, l’Ateneu Barcelonès, el RACC, el Zoo Club i altres col·lectius amb acords signats.

Consulta les tarifes

A més, el museu ofereix jornades de portes obertes cada dissabte a partir de les 16 hores.

Vine als Dissabtes MACBA