Activitats Música i arts en viu

Sergi Botella: Sangre diagonal

MACBA es viu

10 des. 2016

Sergi Botella: Sangre Diagonal

Sergi Botella: Sangre Diagonal

«El treball de Sergi Botella gira entorn de la realitat més quotidiana sota la premissa d’evidenciar els complexos engranatges afectius i emocionals que defineixen les nostres rutines diàries. Una estratègia que, des de la pràctica artística, li permet assajar fórmules de ficció indissolubles d’allò real i verídic. Un sistema narratiu en procés constant que pren com a punt de partida les vivències personals de l’artista, així com les relacions i influències sorgides dels entorns immediats per on es mou.»

David Armengol, 2012


Una part del treball de Sergi Botella (Terrassa, 1976) es desenvolupa en la trobada i confusió de l’elucubració autobiogràfica amb la música electrònica, ja sigui punxada o en directe. Fundador dels segells Dóna-li Records, Mandró i Votox, així com de la meitat del projecte d’electrònica improvisada Perdurabo/Perturbado, actualment els seus treballs s’uneixen en presentacions performàtiques, vídeo i techno. Lives audiovisuals en què narra sonoritzant en temps real, un exercici a mig camí entre l’electrònica sonora i la remescla vivencial. Les seves explicacions exemplificades flueixen en una atmosfera carregada de mentides autosuggestionades i dels relats més honestos que se subjecten els uns als altres.

Programa

DISSABTE 10 DE DESEMBRE DE 2016, 19 h
Lloc: Atri del museu

Patrocinador principal d'activitats:

Amb la col·laboració de:

Inscripció

Entrada: 5 €. Gratuït amb l’entrada general del Museu, carnet Passi i Amics del MACBA. Aforament limitat. L’entrada dóna accés gratuït a les exposicions fins a les 21 h.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

#MACBAesviuParticipa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.