Activitats Altres

Ruta de reciclatge d’aliments

21 Personae

17 des. 2018

20 h

Foto: Bárbara Martínez Huergo

Foto: Bárbara Martínez Huergo

Des que es va implementar ja fa més de sis anys, el col·lectiu de reciclatge d’aliments es manté ric i divers. La seva activitat se centra a criticar la sobreproducció alimentària del capitalisme consumista i la societat de la malversació. Aquest hiperconsum desbocat culmina amb el malbaratament d’aliments en bon estat per meres qüestions estètiques, una manipulació maldestra o exigències de mercat. La xarxa activista té per objectiu satisfer la necessitat bàsica de l’alimentació mitjançant el suport mutu i la solidaritat basats en la politització i les estratègies de gestió de rutes de recollida d’aliments. S’organitza, de manera col·lectiva i horitzontal, la recollida setmanal d’aliments i se’n fa el repartiment en assemblea; alhora es duen a terme activitats per tal de crear vincles de confiança i empatia entre les persones participants. A través de la xarxa, s’aprofiten i es gestionen aliments sobrants que, si no fos així, acabarien a les escombraries tot i trobar-se en bon estat.

Aquesta trobada consisteix a sumar-se a un dels recorreguts setmanals de la xarxa amb l’ànim de participar-hi de manera activa i respectuosa i aprendre a autogestionar-se. Perquè el menjar és un dret i no una mercaderia.

Coordinat per Héctor Acuña, Laura Arensburg i Emil Becerril

Programa

DILLUNS 17 DE DESEMBRE, a les 20 h
Preu:
gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: 20
Punt de trobada: carrer del Comte d’Urgell, 98, Esquerra de l’Eixample

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Amb el suport de:

Our Many Europes és un programa de la confederació europea de museus "L'Internationale" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L'Internationale (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen, Moderna Galerija (MG + msum), Ljubljana, Van Abbemuseum, Països Baixos, MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, Muzeum Sztuki Nowoczesnej w Warszawie, SALT Research and programs a Istanbul i Ankara, i el Museu Reina Sofia, Madrid) i els seus socis del National College of Art and Design y (NCAD), Dublín i Valand Academy (Gothenburg University) estan presentant més de 40 activitats públiques (conferències, exposicions, tallers) des d'ara fins a maig de 2022.

Contacte

Programes públics
macba@macba.cat
Tel: 93 481 33 68

Informació de contacte

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

#21PersonaeParticipa a la conversa!

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Continguts relacionats

Activitats

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.