REGISTRE A WWW.MACBA.CAT

DADES NECESSÀRIES

Et recomanem que en triïs una de segura (de sis o més caràcters incloent-hi lletres i números).

Aquest serà el teu nom públic a www.macba.cat i t'identificarà en els teus comentaris i Recorreguts al llarg de la web. Aquesta dada no es podrà modificar.

Si vols rebre el Butlletí del MACBA, indica'n l'idioma.

Digue'ns què t'interessa i te'n mantindrem informat


Llei de Protecció de dades

DRET D'INFORMACIÓ
En virtut del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD) i el 13 del Reglament Europeu de Protecció de dades, us informem que:
El MACBA, amb domicili a Barcelona, Plaça dels Àngels n. 1 és el responsable del tractament de dades de caràcter personal.
El Delegat de Protecció de dades de l'entitat és: CIPDI Tratamiento de la Información SL.
Les dades que faciliteu fent servir els formularis que trobarà a la web i les que ens envieu a la nostra adreça de correu electrònic, es faran servir per gestionar la prestació dels serveis que ens demaneu, per a gestionar la sol·licitud que ens presenteu i per a gestionar l'enviament d'informació sobre les nostres activitats a través del correu electrònic o adreça postal.
Els destinataris de la informació són el personal del centre de tractament i les persones i entitats que col·laboren per donar compliment a les obligacions. Quan hi hagi obligació legal, les vostres dades també poden ser cedides a l'administració pública, en l'àmbit de les seves competències.
Cal que ens faciliti totes les dades que li sol·licitem i que aquests responguin amb veracitat a la seva situació actual. Si es nega a facilitar-los, no podrem atendre'l correctament.
El MACBA no elabora perfils d’acord amb l’article 22. i 4 del RGPD.
Les dades facilitades es conservaran, mentre no es revoqui el consentiment.
Teniu dret a exercir els drets d'accés a les dades personals, a la rectificació o supressió, a la limitació del tractament, a oposar-vos al tractament proposat, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la seva informació i a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat. Per exercir els drets i per a qualsevol aclariment, podeu dirigir-vos per escrit a l'adreça postal que consta en aquest document, a l'adreça electrònica dpd@macba.cat i al telèfon 93 412 08 10.
L'organisme competent per conèixer dels conflictes derivats de la signatura d'aquest document és l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades ubicada a Madrid (28001), c / Jorge Juan nº 6.

CONSENTIMENT DE L'USUARI
S'entén que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR', o si envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.