Recorreguts

Expressart. Museu portàtil: recursos descarregables

Materials per professorat

Al web disposem d'un munt de recursos que us ajudaran a preparar les visites al Museu i/o a desenvolupar les propostes a l’aula.

Recorregut per
Etiquetes
educació professorat profesorado primaria secundaria batxillerat bachillerato especial recursos

Aquestes propostes estan pensades per dur-les a terme abans de la visita al Museu amb els alumnes, amb l’objectiu d’abordar determinats aspectes clau de l’art contemporani que és impossible plantejar en profunditat en el transcurs d’una visita. D’aquesta manera, el treball inicial a l’aula facilitarà que els nois i noies, havent abordat prèviament múltiples conceptes útils per respectar i entendre el treball dels artistes, desenvolupin al Museu, davant de les obres, fructífers processos d’observació, reconeixement, identificació, recerca, etc.

Continguts

 • En el marc de les V Jornades "Expressart. Museu portàtil", Marta Berrocal, creadora del projecte, n’explica al professorat els detalls i la manera de dur-lo a la pràctica.

 • Visites escolars d'educació bressol, infantil, primària, secundària i educació especial al MACBA.

  Tipus
  PDF
  Mida
  1217.3 K

  L’objectiu d’aquest dossier és proporcionar la informació necessària per poder
  preparar les visites al museu amb antelació, i aprofundir posteriorment a l’aula en tots els aspectes que hagin semblat interessants.

 • Descripció del material del projecte i conjunt de propostes didàctiques que volen contribuir a facilitar la integració dels continguts abordats d’una manera innovadora i motivadora.

  Tipus
  PDF
  Mida
  227.5 K
 • El projecte Expressart està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per fer a l'aula amb l'ajuda d'un conjunt de materials (objectes tridimensionals, imatges, textos i un CD-Rom) guardats en una caixa (disponible a través dels Serveis Educatius / Centres de Recursos Pedagògics). L'objectiu ...

  Tipus
  MP4
  Mida
  2774.1 K
 • Expressart pren com a punt de partida l'art contemporani i, més concretament, una selecció d'artistes i obres que formen part de la Col·lecció MACBA. En el transcurs de les sessions s'abordaran algunes idees clau sobre l'art contemporani i es proporcionarà informació sobre les obres i els artistes ...

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.