Com es crea un Recorregut?

Què són els Recorreguts?

Una de les principals funcions del MACBA és pensar, elaborar i ordenar continguts dels quals finalment en poden sorgir noves narracions. A través dels Recorreguts, tant tu com el Museu podeu proposar itineraris transversals pels continguts d’aquesta web.

Els Recorreguts són col·leccions de continguts disponibles a www.macba.cat: àudios, vídeos, fitxes d’artista, obres, textos, publicacions, exposicions, etc. Tots els continguts que trobis a la web poden formar part d’un Recorregut.

A banda de recopilar continguts, els Recorreguts t’ofereixen la possibilitat d’organitzar-los segons una idea personal, un interès o un concepte acadèmic. Així, un Recorregut pot servir per triar obres i artistes de la Col·lecció MACBA; permet elaborar material de suport didàctic per a professors, o fins i tot s’erigeix com a plataforma perquè artistes i comissaris aprofundeixin en un tema treballat en l’exposició.

Un cop creats –ja sigui pel MACBA o pels usuaris de la web–, els Recorreguts es podran consultar en aquesta secció. Als Recorreguts destacats pel Museu, s’hi sumaran els més visitats de l’últim mes i un arxiu en què, a través del buscador, podràs trobar Recorreguts sobre temes del teu interès.

T’animes a crear el teu propi Recorregut?

Com crear el teu Recorregut

El primer que cal fer per crear el teu Recorregut és registrar-te com a usuari o, si ja ho ets, entrar en el teu perfil. Llavors, dirigeix-te a la pestanya Recorreguts. Aquí podràs editar els Recorreguts que hagis creat prèviament o crear-ne un de nou.

Per crear un nou Recorregut, hauràs d’omplir els camps títol, subtítol i descripció breu. Sempre tens la possibilitat d’escollir si el teu Recorregut serà públic o privat. Recorda que podràs tornar a editar aquests camps.

Quan hagis creat el Recorregut, podràs escriure tot el que consideris important sobre la teva proposta en el camp text. A banda del títol i de la descripció breu, que són camps que cal omplir obligatòriament per crear un Recorregut, la resta són opcionals.

Amb el teu Recorregut creat, només et queda afegir-hi els continguts que et semblin interessants. Per fer-ho, n’hi ha prou de navegar per les pàgines de www.macba.cat i col·leccionar continguts. Ho podràs fer sempre que et trobis amb el botó Afegir a Recorregut.

A cada contingut que afegeixis a un Recorregut, hi podràs sumar la teva nota personal, si prems la icona . Això et permetrà explicar per què creus que aquest contingut ha de formar part del Recorregut, escriure algun comentari personal o simplement compartir la teva opinió.

Quan enllesteixis el Recorregut, pots compartir-lo a les xarxes socials, exportar-lo en format PDF al panell d’accions o reproduir-lo en format de presentació al Lightbox .

Continguts relacionats

Recorreguts

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.