Publicació

Quadern portàtil #32: José Antonio Hernández-Díez.

José Antonio Hernández-Díez. "No temeré mal alguno"

2016

Latitudes (Max Andrews & Mariana Cánepa Luna)

Informació tècnica

Quaderns portàtils
28 p.
Disseny de Cosmic

ISBN

Spa.
ISSN: 1886-5259

José Antonio Hernández-Díez. "No temeré mal alguno"

Max Andrews (1975) i Mariana Cánepa Luna (1977) són els cofundadors de Latitudes, una oficina curatorial independent situada a Barcelona, que treballa internacionalment en el camp de l’art contemporani. Amb un enfocament inicial en l’ecologia, s’interessa pel procés, el context i per l’especificitat del lloc.

En aquest text, originalment escrit en anglès, Latitudes dóna les claus per entendre els treballs experimentals en vídeo de l’artista veneçolà José Antonio Hernández-Díez, juntament amb les obres primerenques que va fer amb el suport de pantalles i vitrines. L’exposició mostra el que l’artista va qualificar de «nova iconografia cristiana» i, com indiquen els comissaris, «sense pretendre ser irònic ni irreverent, exposa una sèrie de macabres treballs articulats entorn de la mort, la consciència i la resurrecció».

Aquest Quadern portàtil es publica amb motiu de l’exposició No tinc por de cap mal de José Antonio Hernández-Díez, en el Convent dels Àngels del MACBA del 18 de març al 26 de juny de 2016.

Traducció al castellà de Fernando Quincoces

Continguts relacionats

Exposicions

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.