Passió i cartografia per a un incendi dels  ulls Coberta de la publicació Passió i cartografia per a un incendi dels ulls Foto interior de la publicació Foto interior de la publicació Foto interior de la publicació Foto interior de la publicació Foto interior de la publicació Foto interior de la publicació
Gabriel Ventura

Passió i cartografia per a un incendi dels ulls

15 €

La publicació Passió i cartografia per a un incendi dels ulls es planteja com el colofó de l’exposició col·lectiva Apunts per a un incendi dels ulls, el primer projecte de Panorama, una sèrie de pràctiques transdisciplinàries que explora les estètiques i les pràctiques artístiques contemporànies principalment locals. 

L’exposició reuneix un grup d’obres de disciplines diverses (pintura, escultura, treball amb paper, videoinstal·lació, performance, fotografia i tèxtil) encarregades expressament i de produccions recents que s’exhibeixen a Barcelona per primera vegada.

El llibre reprodueix un poema de Gabriel Ventura que es descompon en una pluralitat de veus i punts de vista dibuixant una cartografia textual d'Apunts per a un incendi dels ulls. La publicació inclou també una selecció d’imatges de les obres a les sales del museu.

Disponible a MACBA Store.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
any de publicació
2022
suport
Digital, Imprès
dimensions
170 x 115 mm
línia editorial
Exposicions
edicions
Cat 978-84-17593-22-3
pàgines
52
il·lustracions
42
disseny
Ana Domínguez Studio (Lara Coromina i Ana Domínguez)
Apunts per a un incendi dels ulls
més informació 02:23
exposició
Del 22 d’octubre del 2021 al 27 de febrer del 2022
Apunts per a un incendi dels ulls