Gelatina dura. Historias escamoteadas de los 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80 Gelatina dura. Historias escamotejades dels 80

Gelatina dura. Historias escamoteadas de los 80

16 €

L'exposició Gelatina dura. Històries escamotejades dels 80 va sorgir de la voluntat de superar els discursos hegemònics i de focalitzar-se en els relats no oficials de la Transició espanyola. En la voluntat de trobar el consens, hi va haver grans assoliments, però els avanços polítics cap a la democràcia, amb la modernitat i l'eufòria que duien aparellades, eren peces d'una façana gelatinosa. L'entramat seria més complex i molt més dur, amb una societat que semblava incapaç d'enfrontar-se a les pròpies contradiccions i zones obscures.

Tres autors recullen sucintament l'esperit del projecte amb textos que analitzen aquella época: Teresa Grandas, comissària de l'exposició, el cineasta Pere Portabella i l'assagista Servando Rocha.

mostrar-ne més mostrar-ne menys