Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa

Forensic Architecture. Hacia una estética investigativa

20 €
disponible a la biblioteca

El 2010 un grup d'arquitectes, artistes, cineastes, periodistes, científics i advocats van fundar Forensic Architecture (Arquitectura forense), una agència que investiga la violència estatal i de les grans empreses, essencialment quan afecta l'entorn arquitectònic. Per fer-ho, elaboren peritatges, maquetes, animacions, anàlisis de vídeos i cartografies, i els divulguen tant en mitjans generalistes com en corts, comissions de la veritat i tribunals civils.

Aquesta publicació presenta una selecció de sis de les seves investigacions més recents i inclou una introducció de Cuauhtémoc Medina i Ferran Barenblit, una conversa entre Eyal Weizman, Yve-Alain Bois, Hal Foster i Michel Feher, i un epíleg de Rosario Güiraldes, comissària de la mostra, que subratlla la necessitat d'abraçar una pràctica estètica compromesa, que combini la visió crítica amb un ús tàctic dels resultats.

Aquest llibre només està disponible en castellà.

mostrar-ne més mostrar-ne menys