Comunismos por venir Foto: Gemma Planell Foto: Gemma Planell Foto: Gemma Planell Foto: Gemma Planell Foto: Gemma Planell Foto: Gemma Planell

Diversos autors analitzen el potencial d’un nou sistema polític i social basat en la idea del que és comú, la cooperació, la solidaritat i l’abolició de les jerarquies. El llibre aborda aspectes que s’haurien de dibuixar en uns hipotètics comunismes futurs: es qüestiona el projecte soviètic, reivindica formes de relació basades en la solidaritat, defineix noves concepcions del benestar i la necessària feminització de l’espai públic. Els set textos que el conformen proposen una política que es preocupi per altres formes d’utopia.

Aquest és el tercer volum d’et al., una col·lecció de textos concebuda per posar en circulació un pensament que desafia els marcs disciplinaris de la història de l’art, la filosofia i les ciències socials. Una prolongació del programa públic del MACBA que es desplega en les interseccions entre les pràctiques estètiques i polítiques i es dirigeix a una multitud anònima i dispersa. La comunitat pensant que en el mateix acte de llegir, d’escriure, d’estudiar i de conversar es converteix en una potència de transformació futura.

La col·lecció de textos que conformen et al. és un projecte editorial del MACBA en coedició amb Arcàdia.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
any de publicació
2019
col·lecció
et al.
suport
Imprès
línia editorial
Assaig
edicions
Spa 978-84-948205-9-5
coedició
Arcàdia
pàgines
224
disseny
Disseny: Oficina de disseny – Ariadna Serrahima, Diego Bustamente, Katharina Hetzeneder
any de publicació
2019
col·lecció
et al.
coedició
Arcàdia
suport
Imprès
pàgines
224
línia editorial
Assaig
disseny
Disseny: Oficina de disseny – Ariadna Serrahima, Diego Bustamente, Katharina Hetzeneder
edicions
Spa 978-84-948205-9-5
AQUESTA PUBLICACIÓ FORMA PART D’EDUCATION FROM BELOW, UN PROJECTE AMB EL SUPORT DEL PROGRAMA EUROPA CREATIVA DE LA UNIÓ EUROPEA.

Aquest és el tercer volum d’et al., una col·lecció de textos concebuda per posar en circulació un pensament que desafia els marcs disciplinaris de la història de l’art, la filosofia i les ciències socials. Una prolongació del programa públic del MACBA que es desplega en les interseccions entre les pràctiques estètiques i polítiques i es dirigeix a una multitud anònima i dispersa. La comunitat pensant que en el mateix acte de llegir, d’escriure, d’estudiar i de conversar es converteix en una potència de transformació futura.
et al. és una col·laboració editorial entre Arcàdia i MACBA, sota la direcció de Pablo Martínez.