Artistic Ecologies. New Compasses and Tools

Artistic Ecologies. New Compasses and Tools

Més enllà de les tensions entre individus i institucions, Artistic Ecologies: New Compasses and Tools examina camins per a pedagogies compromeses, aprenentatge col·lectiu i ecologies artístiques que poden engendrar noves institucionalitats. Si l'emancipació, entesa no sols com una qüestió de poder sinó de llibertat, és un aprenentatge per a viure, la pregunta essencial que sorgeix és: Quin coneixement ens fa lliures i com poden les institucions ajudar a produir-ho? A la recerca d'una resposta, les contribucions textuals i visuals d'aquesta publicació exploren llocs i pràctiques a través dels quals poden emergir nous ecosistemes artístics.

La publicació Artistic Ecologies: New Compasses and Tools és part del projecte de dos anys Education from Below, realitzat en col·laboració amb la Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam, MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona i What, How & for Whom / WHW, com a part del Programa Europa Creativa de la Unió Europea. La publicació està editada per Pablo Martínez, Emily Pethick i WHW.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
any de publicació
2022
pàgines
240
línia editorial
Assaig
coedició
Sternberg Press and What, How & from WHOM/WHW
dimensions
16,6 cm x 23,4 cm
disseny
Dejan Kršić
Aquesta publicació forma part d’Education from Below, un projecte amb el suport del programa Europa Creativa de la Unió Europea.

Aquest programa es presenta en el marc del projecte col·laboratiu de dos anys de durada Education from Below, ideat de manera conjunta amb la Rijksakademie van beeldende kunsten d’Amsterdam i el MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona.

Amb el suport de: Fundació per a les Iniciatives Artístiques; Programa Europa Creativa de la Comissió Europea; Col·lecció Kontakt / Fundació ERSTE; Fundació Kultura Nova; Oficina governamental de cooperació amb les ONG, Croàcia; Ministeri de Cultura de la República de Croàcia; Ciutat de Zagreb; Ammodo.