Aparicions / Apariciones / Appearances Coberta Aparicions Aparicions 1 Aparicions 2 Aparicions 3 Aparicions 4 Aparicions 5 Aparicions 6 Aparicions 7 Aparicions 8 Aparicions crèdits

Aparicions / Apariciones / Appearances

30 €

Quina relació s’estableix amb l’arxiu i les publicacions? Són les publicacions un arxiu en si mateix? En una publicació els crèdits no juguen. Expliciten qui és qui i què ha fet què, i com vol veure-s’hi representat. Als crèdits no pot haver-hi ficció, són les metadades del llibre, i reflecteixen amb una exactitud total el poder, l’autoria i les responsabilitats al voltant de les publicacions editades pel museu al llarg dels últims 25 anys.

Aquest llibre d’artista ha estat concebut per l’Enric Farrés Duran com a part del projecte Coses que passen. Amb motiu del 25è aniversari del MACBA, Enric Farrés Duran ha desenvolupat un projecte amb l’arxiu històric del museu; a través d’un procés d’investigació, l’artista s’ha deixat travessar per l’arxiu, revisant els límits de les seves definicions, per mostrar-ne les entranyes específiques.

Enric Farrés Duran combina el seu treball artístic amb la docència universitària i projectes editorials independents.

mostrar-ne més mostrar-ne menys
pàgines
490
línia editorial
Exposicions
edicions
Cat/Spa/Eng 9788417593186
any de publicació
2021
suport
Imprès
pàgines
490
dimensions
29,7 x 21 cm
línia editorial
Exposicions
disseny
Todojunto
edicions
Cat/Spa/Eng 9788417593186
artista
Enric Farrés Duran
Palafrugell
1983
Enric Farrés Duran (Barcelona, 1983) és graduat en Art i Disseny (Escola Massana, Universitat Autònoma de Barcelona), llicenciat en Filosofia (Universitat de Barcelona) i màster en Producció i recerca artística. Combina el seu treball artístic amb la docència universitària i projectes editorials independents. El seu treball s’ha pogut veure de manera col·lectiva al MNAC (Una col·lecció heterodoxa: El llegat T. F.); al MACBA (París no se acaba nunca # Districte cinquè); a la Fundació Antoni Tàpies (Tres coses rares. Història d’una desaparició); i de manera individual, al Centre d’Art La Panera de Lleida (Una exposició de mirar) i al Centre d’Art Contemporani de Girona Bòlit (Res és meu). El 2015 va rebre l’ajuda BCN Producció per desenvolupar el projecte El visitant ideal d’una col·lecció sentimental, en col·laboració amb el Museu Frederic Marès i la Fundació ”la Caixa”. També ha rebut el premi Generación 2016 atorgat per la Fundación Montemadrid. El 2016 va estrenar la pel·lícula Un viatge frustrat gràcies a la col·lecció d’art contemporani Cal Cego, així com Una exposició de dibuixos, a la galeria etHALL (Barcelona), amb la qual ha rebut el premi GAC-DKV. Durant el 2017 va realitzar una exposició individual a l’espai Uma Certa Falta de Coerência (Porto), una intervenció a l’arxiu d’art contemporani LACA (Los Angeles) i una conferència sobre col·leccionisme i pràctica artística al Museu d’Art Modern (MAM) de São Paulo.
llegir-ne més
Aparicions / Apariciones / Appearances
1 artistes
MOSTREIG #4. Coses que passen
més informació 02:23
exposició
Del 22 d’abril al 5 de novembre del 2021
MOSTREIG #4. Coses que passen