Publicació

Charlotte Posenenske: Work in Progress

Charlotte Posenenske: Work in Progress

2019

Matilde Guidelli-Guidi and Liz Hirsch, Alexis Lowry, Isabelle Malz, Rita McBride, Jessica Morgan, Charlotte Posenenske, Daniel Spaulding, i Catherine Wood

Informació tècnica

Catàleg d'exposició
248 p. 185 il.
25,4 x 19,1 cm cm.
38 €

ISBN

Spa.
978-84-17593-05-6

Charlotte Posenenske: Work in Progress

Charlotte Posenenske: Work in Progress, la primera gran mostra monogràfica dedicada a l’artista alemanya a l’Estat espanyol, recorre l’evolució de la pràctica de Posenenske des dels primers experiments amb la creació de marques i textures, fins a les escultures modulars de fabricació industrial produïdes en sèrie que els consumidors poden muntar i disposar com vulguin, passant pel període de transició dels relleus murals en alumini. L’exposició i el llibre pretenen recuperar l’important llegat de Posenenske per a les futures generacions d’artistes, historiadors i públic en general. Les propostes i provocacions incloses en aquesta publicació recontextualitzen les aportacions de l’artista al discurs de les pràctiques minimalistes, conceptuals i participatives.

L’exposició ha estat organitzada per la Dia Art Foundation i itinera al MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, la Kunstammulung Nordrhein-Westfalen Düsseldorf, y el Mudam Luxembourg - Musée d’Art Moderne Grand-Duc Jean.Compra el llibreAccedeix a la botiga de Laie on-line.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.