Durada

14 de setembre de 2021 – 30 de setembre de 2022

Modalitat de docència

Presencial

Inscripció

Ja estan disponibles la resolució definitiva de les 24 candidatures admeses, la llista d’espera i l'assignació de beques.

Matrícula

Juny de 2021

Preu

3.000 €

Pagament fraccionat

Els estudiants admesos podran triar, en el moment de formalitzar la matrícula, entre el pagament únic o el fraccionat.

El pagament fraccionat es farà abonant el 50% de la matrícula entre el 8 i el 27 de juny de 2021, i el 50% restant, entre el 22 d’agost i el 10 de setembre de 2021. El pagament s’haurà d’efectuar a través de transferència o domiciliació al compte bancari que s’indicarà a la notificació d’admissió.

Beques

Hi ha beques de matrícula i de mitja matrícula. Els requisits per sol·licitar els ajuts es publicaran juntament amb el programa durant el mes d'abril de 2021.

Idiomes

La majoria de les classes s'imparteixen en castellà. Alguns seminaris, tallers i conferències són en anglès.

Adreçat a

Persones amb formació, procedència i orientació professional diverses (des d’artistes fins a professors, arquitectes, historiadors, sociòlegs, antropòlegs, activistes, curadors, psicòlegs...) que comparteixin l’interès en l’estudi com a experiència d’aprenentatge col·lectiu. No hi ha un requisit d’edat ni de titulació prèvia, però es valoren perfils amb un cert recorregut vital, acadèmic o professional, que puguin aportar la seva experiència a la resta del grup.

Vols més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’enviarem totes les novetats sobre el PEI.

En virtut del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD) i el 13 del Reglament Europeu de Protecció de dades, us informem que:

  • El MACBA, amb domicili a Barcelona, Plaça dels Àngels n. 1 és el responsable del tractament de dades de caràcter personal.
  • El Delegat de Protecció de dades de l'entitat és: CIPDI Tratamiento de la Información SL.
  • Les dades que faciliteu fent servir els formularis que trobarà a la web i les que ens envieu a la nostra adreça de correu electrònic, es faran servir per gestionar la prestació dels serveis que ens demaneu, per a gestionar la sol·licitud que ens presenteu i per a gestionar l'enviament d'informació sobre les nostres activitats a través del correu electrònic o adreça postal.
  • Els destinataris de la informació són el personal del centre de tractament i les persones i entitats que col·laboren per donar compliment a les obligacions. Quan hi hagi obligació legal, les vostres dades també poden ser cedides a l'administració pública, en l'àmbit de les seves competències.
  • Cal que ens faciliti totes les dades que li sol·licitem i que aquests responguin amb veracitat a la seva situació actual. Si es nega a facilitar-los, no podrem atendre'l correctament.
  • El MACBA no elabora perfils d’acord amb l’article 22. i 4 del RGPD.
  • Les dades facilitades es conservaran, mentre no es revoqui el consentiment.
  • Teniu dret a exercir els drets d'accés a les dades personals, a la rectificació o supressió, a la limitació del tractament, a oposar-vos al tractament proposat, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la seva informació i a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat. Per exercir els drets i per a qualsevol aclariment, podeu dirigir-vos per escrit a l'adreça postal que consta en aquest document, a l'adreça electrònica dpd [at] macba.cat i al telèfon 93 412 08 10.
  • L'organisme competent per conèixer dels conflictes derivats de la signatura d'aquest document és l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades ubicada a Madrid (28001), c / Jorge Juan nº 6.
  • S'entén que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR' que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o si envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.
* camps obligatoris