Durada

1 d'abril de 2019 – juny de 2020

Modalitat de docència

Presencial

Matrícula

Gener de 2019

Preu

3.000 €

Pagament fraccionat

Serà possible el fraccionament en dos terminis, sempre que sigui via domiciliació bancària. En el moment de formalitzar la matrícula serà necessari aportar les dades d'una entitat bancària espanyola: codi IBAN i nom i cognoms del titular. El càrrec corresponent al primer pagament es realitzarà durant el mes de gener de 2019 i el segon durant el mes de gener de 2020. El fet de no pagar la matrícula en els terminis establerts suposarà la suspensió temporal dels drets de l'estudiant i, en el seu cas, a l'anul·lació dels efectes que aquesta hagués produït, sense dret a reintegrament. El MACBA exigirà com condició a l'expedició de certificats o altres tràmits, el pagament de les quantitats pendents de matrícules.

Beques

El MACBA ofereix 1 beca de matrícula complerta i 2 beques parcials (la meitat de l'import de la matrícula).

Idiomes

La majoria de les classes s'imparteixen en castellà. Alguns seminaris, tallers i conferències són en anglès.

Adreçat a

Persones amb formació, procedència i orientació professional diverses (des d’artistes fins a professors, arquitectes, historiadors, sociòlegs, antropòlegs, activistes, curadors, psicòlegs...) que comparteixin l’interès en l’estudi com a experiència d’aprenentatge col·lectiu. No hi ha un requisit d’edat ni de titulació prèvia, però es valoren perfils amb un cert recorregut vital, acadèmic o professional, que puguin aportar la seva experiència a la resta del grup.

Vols més informació?

Deixa’ns les teves dades i t’enviarem totes les novetats sobre el PEI.

En virtut del que disposa l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD) i el 13 del Reglament Europeu de Protecció de dades, us informem que:

  • El MACBA, amb domicili a Barcelona, Plaça dels Àngels n. 1 és el responsable del tractament de dades de caràcter personal.
  • El Delegat de Protecció de dades de l'entitat és: CIPDI Tratamiento de la Información SL.
  • Les dades que faciliteu fent servir els formularis que trobarà a la web i les que ens envieu a la nostra adreça de correu electrònic, es faran servir per gestionar la prestació dels serveis que ens demaneu, per a gestionar la sol·licitud que ens presenteu i per a gestionar l'enviament d'informació sobre les nostres activitats a través del correu electrònic o adreça postal.
  • Els destinataris de la informació són el personal del centre de tractament i les persones i entitats que col·laboren per donar compliment a les obligacions. Quan hi hagi obligació legal, les vostres dades també poden ser cedides a l'administració pública, en l'àmbit de les seves competències.
  • Cal que ens faciliti totes les dades que li sol·licitem i que aquests responguin amb veracitat a la seva situació actual. Si es nega a facilitar-los, no podrem atendre'l correctament.
  • El MACBA no elabora perfils d’acord amb l’article 22. i 4 del RGPD.
  • Les dades facilitades es conservaran, mentre no es revoqui el consentiment.
  • Teniu dret a exercir els drets d'accés a les dades personals, a la rectificació o supressió, a la limitació del tractament, a oposar-vos al tractament proposat, a consentir expressament la possibilitat de fer portabilitat de la seva informació i a no ser objecte d'una decisió basada únicament en el tractament automatitzat. Per exercir els drets i per a qualsevol aclariment, podeu dirigir-vos per escrit a l'adreça postal que consta en aquest document, a l'adreça electrònica dpd [at] macba.cat i al telèfon 93 412 08 10.
  • L'organisme competent per conèixer dels conflictes derivats de la signatura d'aquest document és l'Autoritat Espanyola de Protecció de Dades ubicada a Madrid (28001), c / Jorge Juan nº 6.
  • S'entén que l'usuari accepta les condicions establertes si prem el botó 'ACCEPTAR' que es troba a tots els formularis de recollida de dades, o si envia un correu electrònic a les adreces de contacte que figuren a la web.
* camps obligatoris