Passi

El Passi

Durant un any i per 15 euros, el Passi et dóna entrada il·limitada al MACBA. Dotze mesos durant els quals podràs gaudir tantes vegades com vulguis de l'extens programa d'exposicions temporals i presentacions de la Col·lecció MACBA.

Pots comprar-lo, per a tu o per regalar-lo, directament a les taquilles del Museu. En sortir del Museu, pots bescanviar la teva entrada per un Passi pagant-ne la diferència.

ALTRES AVANTATGES

El Passi, a més d'una fórmula avantatjosa per a tu, és una forma de donar suport als programes del MACBA. És una manera d'implicar-te en un relat, el relat de com ens enfrontem al món en què vivim i com ens hi relacionem des de la creació artística. Volem que tornis i volem que ho facis amb uns altres ulls.

El Passi no és, però, l'única fórmula de vincular-se al MACBA i donar un major suport al seu projecte. Consulta el programa Amics del MACBA que inclou els avantatges del Passi i molts altres beneficis exclusius.

Volem que tornis

Com es poden visionar dotze hores de vídeo? Com es poden llegir amb calma els materials de l'espai de lectura? És el mateix veure una obra que conté vapor d'aigua a les dotze del migdia que a les cinc de la tarda?

Sovint les nostres exposicions plantegen reptes i requereixen més d'una visita. El Passi és una oportunitat per fer del MACBA un espai de trobada i de conversa. Amb el Passi, si tens una estona, ens pots venir a veure.

I si necessites que t'ajudem a descobrir nous continguts i significats, el nostre equip d'educadors està a la teva disposició amb un programa de visites comentades que t'acosten a les exposicions d'una manera que probablement et sorprendrà.

Informació per al visitant

Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona
Tel.: 93 412 08 10

Continguts relacionats

Vídeos

Galeria de fotos

  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA
  • Amics del MACBA

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.