In the Place of Public: Airport Series
En el lloc del públic: sèrie Aeroports
1990
arxiu d'àudio
imatge no disponible en línia
fitxa tècnica
accés restringit: Podràs accedir a aquest contingut des dels ordinadors de la biblioteca del MACBA. Vine a visitar-nos! Veure els horaris de la biblioteca

Durant els anys vuitanta i noranta, Martha Rosler va treballar reiteradament sobre el tema de l’aeroport, aquest no-lloc que ha esdevingut un dels espais significatius de les formes de vida de final de segle. In the Place of Public: Airport Series comprèn un conjunt de fotografies amb les quals Rosler va realitzar diverses instal·lacions i vídeos. L’obra del MACBA consisteix en una instal·lació de dos canals de vídeo que mostren terminals d’aeroports i pistes d’aterratge. A través d’imatges sobre el sistema aeri internacional i els espais que hi estan associats –les terminals d’aeroport, amb els seus corredors, zones d’espera i panells publicitaris– i de l’ús de textos, Rosler explora la psicologia del vol, l’estètica arquitectònica dels aeroports, el paper del passatger i les estratègies adoptades per les companyies. Tot i ser espais allunyats de l’àmbit urbà, domèstic o industrial, reflecteixen formes de vida pròpies de la cultura occidental.

els textos de la Col·lecció MACBA parteixen d'una documentació prèvia. En cas que hi hagi algun error, agrairem que ens el comuniqueu.
Consulta la biblioteca del macba per més informació sobre l'obra o l'artista.
Si vols sol·licitar l'obra en préstec, pots adreçar-te a arxiu@macba.cat.
Si vols la imatge de l'obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d'imatges.
contacte
per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels enllaços següents
per a més informació
arxiu@macba.cat