[Referències i esbossos de poemes objecte]
[198--199-]
arxiu d'àudio
imatge no disponible en línia

Document manuscrit. -- Esbossos de poemes objecte traçats amb llapis o amb tinta; i referències de poemes objecte escrites amb llapis, amb tinta o mecanoscrites (i.e., el títol i els anys de concepció i de realització dels poemes). -- Al recto del full 2, una referència d'un poema objecte titulat "Situació", d'un penell, concebut el 1948, escrita amb tinta i amb llapis; i al verso del full 5, una referència d'un poema objecte titulat "Parella", d'un bastó i un paraigua, concebut el 1968, escrita amb tinta i amb llapis. -- Al recto del full 6, el terme "Palingenèsia" en majúscula escrit amb bolígraf i amb llapis, i, més avall, les lletres "ra" i "bra" escrites amb tinta. -- Al recto del full 7, diverses expressions exclamatives escrites amb llapis aparellades amb números; i.e. "Ui!", "Uix!", "No!", "Per culpa de qui!", "Au!, doncs", el terme potser inventat "Emenec" en majúscula, "No!" i "Ai de mi!", escrit amb llapis. -- Al verso del full 10, un ex-libris per a Manuel Vinyes escrit amb tinta i completament ratllat amb llapis; i.e. la frase "Ex-libris Manel Vinyes" escrita amb tinta i, al dessota de la frase, les lletres de la frase desordenades, escrites amb tinta seguint el traçat d'un quadrat. -- Al recto del full 12, una lluna en fase decreixent (o minvat), o en fase creixent, traçada amb llapis, caracteritzada amb una cara humana. -- Al full 12, al recto i al verso, una referència bibliogràfica escrita amb llapis, a mig escriure; i.e. "Publicada a la revista 'Rosa Cúbica' núm. 5, en versió de", escrit amb llapis.

els textos de la web MACBA parteixen d'una documentació prèvia. En cas que hi hagi algun error, agrairem que ens el comuniqueu.
sèrie
Sub-subsèrie Poemes objecte. Subsèrie Obra objectual. Sèrie Esborranys d'obra visual i objectual. Secció Creació de manuscrits. Fons Joan Brossa
idioma
Català
número de registre
A.JBR.03499.020
crèdit
Col·lecció MACBA. Centre d'Estudis i Documentació. Fons Joan Brossa. Dipòsit Fundació Joan Brossa
dimensions/durada
Diverses mides
tipus de material
Document
any d'incorporació
2011
Consulta la Biblioteca del MACBA per a més informació sobre l'obra o l'artista.
Si vols sol·licitar l'obra en préstec, pots adreçar-te a arxiu@macba.cat.
Si vols la imatge de l'obra en alta resolució, pots enviar una sol·licitud de préstec d'imatges.
contacte
per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels enllaços següents
per a més informació
arxiu@macba.cat