Ara al MACBA

20/26 JUNY
2012—

No visualitzes la pàgina correctament?

/uploads/20120611/ICSID_510x270.jpg
INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ—

“LA UTOPIA ÉS POSSIBLE”. ICSID. EIVISSA, 1971 —

AVUI 20 JUNY 2012, 19.30 h

L’any 1971 el VII Congrés de l’International Council of Societies of Industrial Design (ICSID), organitzat per l'Agrupació de Disseny Industrial del Foment de les Arts Decoratives (ADI/FAD) a Eivissa, es va convertir en un esdeveniment sense precedents a l’Estat espanyol: una experiència de socialització i un exemple de com l’energia del treball en comú, la vitalitat, la reflexió intel·lectual i el lleure es poden posar al servei de projectes de diàleg capaços de generar propostes imaginatives que estructurin nous models de comportament.

Sales del Museu

NO T’HO PERDIS!

21 JUNY 2012, 19.30 h

Taula rodona entorn de l'exposició "La utopia és possible" —

Amb José Díaz Cuyás, Daniel Giralt-Miracle i Teresa Grandas

Auditori MACBA
Entrada gratuïta
Aforament limitat

ET PROPOSEM —

Anar al calendari

BLIND DATES — AVUI 20 JUNY 2012, 16 h A 19.30 h

CITA A CEGUES AMB TAMARA KUSELMAN

Tamara Kuselman és la primera artista convidada a l’Arena de Rita McBride, dins el programa Blind Dates que es desenvolupa en el marc de l'exposició Oferta pública / Public Tender. L'obra de Kuselman, que combina la narració i la performance, juga amb les expectatives i amb la possibilitat de frustrar-les.

Sales del Museu

MACBA.CAT —

SOBRE EL “RETAULE LAIC” DE PEP DURAN

Amb motiu de la instal·lació del Retaule laic (2010-2011) de Pep Duran a la Biblioteca de Comunicació de la UAB, recuperem el vídeo de la Sèrie Capella MACBA #03 Pep Duran. Una cadena d'esdeveniments, en el qual l’artista parla de la concepció de la peça, que va ser produïda per a la Capella MACBA el 2011.

MACBA.CAT —

NOU ÀUDIO ONLINE

Ja es troba disponible online la visita guiada dels Amics del MACBA a l’exposició Rita McBride. Oferta pública / Public Tender, a càrrec d’Isabel Bachs, cap del departament d’Arquitectura del MACBA, i Hiuwai Chu, coordinadora del projecte.

RÀDIO WEB MACBA —

Anar a RWM

/uploads/20120523/RWM_Azul_8.png
SON[I]A —

GORDON MATTA-CLARK I LA WAVE FIELD SYNTHESIS A SON[I]A

A les dues últimes entregues de SON[I]A, Florent Bex, director de l’Internationaal Cultureel Centrum d’Anvers, explica la manera de treballar de Gordon Matta-Clark; i Arthur Sauer, creador de l’únic sistema de Wave Field Synthesis portàtil del món, parla sobre l’espacialització del so.

CURATORIAL —

L’ECLOSIÓ DE LA CULTURA DE CASSETS CASOLANS A ALEMANYA

A finals dels anys setanta es produeix a Alemanya una explosió de nous grups que fan una música directa, experimental, lúdica i astuta, amb lletres cantades (o xisclades) exclusivament en alemany. Felix Kubin, artista sonor i un dels participants del moviment, ho reviu a les dues entregues de Deutsche Kassettentäter. L'eclosió de la cultura de cassets casolans a Alemanya.

MÉS AL MACBA —

AMICS -

PEI -

MACBA EN FAMÍLIA -

SEGUEIX-NOS —
Twitter Facebook Flickr Youtube Vimeo Issuu RSS
MACBA Museu d'Art Contemporani de Barcelona

MACBA — Plaça dels Àngels, 1
08001 Barcelona — Espanya

Tel. + 34 93 412 08 10

Dilluns, dimecres, dijous i divendres — 11 h - 19.30 h
Dimarts no festius, tancat
Dissabtes — 10 h - 21 h
Diumenges i festius — 10 h - 15 h