Activitats Música i arts en viu

Gold 20

MACBA es viu

15 feb. 2014

Gold 20

Gold 20

Accés gratuït amb l'entrada del Museu. Aforament limitat sense inscripció prèvia. Sales del Museu.

Gold 20 és una mena de vidre daurat, sense or, que va crear fa poc la planta de Guardian Industries a Tudela (Navarra) i que s’utilitza principalment en l’arquitectura exterior. Les seves propietats mecàniques són idèntiques a les d’altres productes de la gamma SunGuard i es presenta, per tant, com una de les opcions cromàtiques d’un determinat tipus de vidre. El color daurat és ornamental.

Gold 20 és també l’element central que dóna títol a un projecte artístic d’Ainara Elgoibar que es presenta en el context del MACBA es viu. Aquest projecte videogràfic narra el procés de fabricació d’aquest vidre i recupera la tradició del documental industrial, una pràctica que oscil·la entre la proposta artística i la documentació d’un procés de producció.

Projecte produït amb el suport de BCN Produció’13. La Capella, Institut de Cultura de Barcelona i en col·laboració amb Guardian Industries.

Programa

DISSABTE 15 DE FEBRER A LES 19 h

Ainara Elgoibar és llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Deusto i en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Els seus principals objectes d’estudi han estat la música pop i los rituals de consum que l’envolten i, més recentment, l’activitat industrial.

Amb la col·laboració de:

Amb el suport de:

Contacte

Programes públics
programespublics@macba.cat
tel. 93 481 46 81

Informació de contacte

Les sales del MACBA estan dotades d'accés a internet gratuït per a tots els visitants. Sol·licita la contrasenya a recepció.

El calendari amb la programació completa.

 • Afegeix al Recorregut

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

 • Comparteix

  Per email

 • Comenta

  Inicia sessió

  Per comentar o crear Recorreguts cal registrar-se. Encara no ho has fet? Registra't

Per què visites la web del MACBA?

Moltes gràcies! La teva resposta ens ajuda a millorar aquesta web.