Zenith és una manifestació poètica i coreogràfica, un exercici físic, sonor i visual que explora l’espai com una partitura entre el so i el moviment, entre allò visual i allò que es percep. Zenith contempla el temps com a concepte fonamental, les seves mesures mètriques i aplicacions de les oscil·lacions i els ritmes. Tracta el temps a través del ritme existent en tot allò que fem, el ritme que marca el pas del temps i que sempre és present en allò que ens envolta, encara que no ens n’adonem fins que no veiem el canvi ja fet.

Guy Nader i Maria Campos són creadors independents que col·laboren de manera regular des de l’any 2006. El seu treball s’ha presentat en festivals nacionals i internacionals i ha rebut diversos premis coreogràfics. El 2009 creen el primer duo, Btwin Barcelona Beirut.Zenith és la cinquena col·laboració del duo GN|MC. Actualment estan desenvolupant una nova creació, el quintet Time Takes The Time Time Takes, que es podrà veure a Barcelona a la tardor de 2015.

Direcció: Guy Nader
Creació i interpretació: Maria Campos i Guy Nader
Música original: Mikel Zudaire, Ilia Mayer
Disseny d’il·luminació: Ana Rovira
Tècnica de llums: Lidia Ayala
Fotografia: Anna Arroyo
Producció: Raqscene

Aquesta activitat forma part del seminari Palestina al/sense el Museu. Pèrdua, metàfora i emancipació.

Amb el suport de: Bipod 2012, Beirut International Platform of Dance i Maqamat Dance Theatre, La Caldera – Centre de creació de dansa i arts escèniques contemporànies, Projecte VIC - Institut del Teatre de Vic, El Graner. Col·laboració: Institut Ramon Lull

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Zenith. Foto: Ana Arroyo

Programa

DISSABTE 21 DE FEBRER DE 2015, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Exposició