Las Vvitch ens ofereixen una immersió en l'univers trap, lluny del masclisme imperant. Et convidem a assistir a l'estrena del videoclip que, dins de les activitats d’Habitació 1418, va realitzar Matroska Productions, productora creada pel roomer Guiu Gámiz. Ens agrada el trap i ens agrada el carrer, però nosaltres posem les regles del joc.

Aquest concert representa un «fins aviat» del projecte Habitació 1418, que tornarà al setembre.

L'Habitació 1418 neix al 2014 com a projecte del CCCB i el MACBA per oferir als joves d'entre 14 i 18 anys un espai on acostar-se, aprendre i experimentar amb continguts relacionats amb la cultura i l'art contemporanis. Internet, cinema, disseny, creació, alimentació, tecnologia o teatre són alguns dels àmbits que es treballen a partir de tallers diversos, visites a exposicions o amb la participació en festivals i projectes artístics vinculats, sobretot, al barri del Raval.

L’espai està dirigit per l’artista visual Fito Conesa i està ubicat a l'Aula Zero del MACBA (davant del MACBA Store Laie, amb entrada per la plaça de Joan Coromines). L'accés és gratuït.

Las VVitch

Programa

DISSABTE 15 DE JULIOL DE 2017, A LES 21 h
Lloc: Capella MACBA