al

Aquestes visites, guiades per artistes, conviden els estudiants a adoptar un posicionament actiu i participatiu davant l’obra d’art.

Convidem alumnes i professors a ser alhora partícips i creadors d’un esdeveniment únic i irrepetible. Les visites performatives funcionen com un primer apropament a l’art contemporani, utilitzant la performance com a
fil conductor de l’activitat. No es tracta només de veure les obres exposades, sinó de viure l’experiència del museu d’una manera més lúdica i menys passiva.

Lligada al programa d’exposicions temporals, la visita consta d’un recorregut no lineal al llarg del qual es fan petites microaccions per dialogar i activar altres discursos davant l’obra d’art. De la mà dels artistes, explorem la performance com un llenguatge artístic agitador capaç de transformar l’espectador passiu en un subjecte actiu.

Visita a càrrec dels artistes Jordi Ferreiro, Antoni Hervàs o Ariadna Parreu.

Visites Performatives

Programa

DE DILLUNS A DIVENDRES, MATÍ I TARDA (EXCEPTE ELS DIMARTS)
Lloc: sales del museu
Durada de l’activitat: 75 min
Preu per grup/classe: 80 €

Teléfono de atención para grupos y programas educativos: 93 412 14 13,
educacio [at] macba [dot] cat
El que pretenc quan explico la història d’una víctima de la violència a Colòmbia és apel·lar al record del dolor que experimentem tots els éssers humans, aquí o a qualsevol lloc del món.
Doris Salcedo