al
Ocasionalment, el MACBA ofereix visites a alguns col·lectius que, per la seva especialització, requereixen accedir a obres, espais i serveis que no estan oberts al públic. Aquestes visites són de caràcter restringit i són ateses pels responsables dels departaments que es visiten.

Programa

Taller de restauració i magatzems

¿Quin és el recorregut que fa una obra d'art des que arriba al Museu fins que s'exposa a les sales? ¿On i com s'emmagatzemen les obres al MACBA? ¿Quina és la tasca dels conservadors-restauradors? ¿Quins són els criteris de conservació i restauració de l'art contemporani? Aquestes són algunes de les reflexions que es plantegen durant aquesta visita.

Adreçat a estudiants i professionals de conservació i restauració.

Col·lecció de llibres d'artista

El MACBA compta amb una col·lecció de llibres d'artista accessible als interessats per al seu estudi. Inclou obres originals de Joan Brossa, Christian Boltanski, Jordi Colomer, Antoni Tàpies, Zush, Miralda, Robert Filliou o Joan Colom, entre molts d'altres.

Adreçada a estudiants i professionals d'art, grafisme, il·lustració i disseny.

Telèfon d'atenció per a grups i programes educatius 93 412 14 13, de dilluns a divendres (excepte els dimarts), de 10 a 14 h.
educacio [at] macba [dot] cat