Els dissabtes

18:00 h

Edifici Meier

Preu: gratuïtes. Amb reserva prèvia, aforament limitat.

Dirigides per Avalancha, col·lectiu d'investigació artística i educativa, actualment format per blanca arias, Elena Blesa Cábez, María Bendito, Loli Acebal i Víctor Ramírez Tur. Aquestes visites us permetran conèixer en profunditat la mostra permanent Un segle breu: Col·lecció MACBA. Una bona oportunitat per descobrir i entrar en diàleg amb les propostes dels artistes i de les seves obres.

Visites en català o castellà. Per concertar visites de grup, podeu contactar al 93 481 33 68 o macba [at] macba [dot] cat.

Comissariada per l’equip curatorial del MACBA, Un segle breu presenta obres destacades de la Col·lecció MACBA en un relat permanent actualitzat de manera periòdica. A través d’un recorregut cronològicdes de1929fins avui, es posa l’accent en les mirades particulars que la Col·lecció ha desenvolupat des dels seus inicis. Es tracta d’una història explicada des de la perspectiva de Barcelona i el seu context immediat.

Vols fer de la teva visita al MACBA una experiència única? Instal·la’t la nostra app i navega pel museu sense deixar-ne escapar ni un sol detall. Podràs gaudir d’audioguies i fitxes explicatives de la mostra permanent i de les exposicions temporals, i moltes coses més. Gratuïta. Disponible per a iOS i Android.

Dissabtes MACBA. Gratuït gràcies a Uniqlo
Dissabtes MACBA
Uniqlo
Vistes de la mostra "Un segle breu: Col·lecció MACBA". Foto: Miquel Coll
Visita la mostra permanent
Quan treballo, no penso en l’art. Miro de pensar en la vida.
Jean-Michel Basquiat