Presentem l'estrena del curtmetratge documental de David Gutiérrez Camps i Frédéric Beaumont.

Sinopsi
Després d’un any d’experimentació, Guillamino torna al soul i enregistra un disc a l’antiga, amb els Control Z’s. Tots el músics toquen alhora, es grava amb cinta magnètica i la presa bona és la presa bona. Vaig tocar amb les mans deconstrueix una de les cançons del disc detallant-ne el procés de creació, des del primer apunt sonor fins a l’enregistrament final.

Segueix-ne el rastre...
www.davidgutierrezcamps.com
www.fredericbeaumont.com
www.guillamino.com
www.bankrobber.net

Vaig tocar amb les mans

Programa

DISSABTE 11 DE GENER A LES 19 h

Atri del Museu.
Places limitades.

Frédéric Beaumont treballa com a realitzador a la ciutat de Barcelona. Ha dirigit editorials de moda, vídeos musicals i campanyes publicitàries.

David Gutiérrez Camps és director del film The Juan Bushwick Diaries, que s’ha estrenat fa poc al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona. També fa publicitat, videoclips i curtmetratges.

El maridatge entre electrònica, música negra i sons arreplegats arreu del món fa de Guillamino un dels músics més sorprenents i imprevisibles de l’escena barcelonina. És també un rodamón de la música, capaç d’implicar-se en els projectes més heterodoxos. La seva última aventura, al costat dels Control Z’s, és un disc de soul orgànic gravat a la primera: Un altre jo (Bankrobber, 2013).

Fitxa tècnica
Durada: 17 minuts
Format: 16/9
Format d’exhibició: DCP
Direcció, imatge, so i muntatge: Frédéric Beaumont i David Gutiérrez Camps.
Càmera addicional: Mar Bassols.
Cap de producció: John Bartleby.
Una producció de The Bazar amb la col·laboració de Bankrobber.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske