Presentem l'estrena del curtmetratge documental de David Gutiérrez Camps i Frédéric Beaumont.

Sinopsi
Després d’un any d’experimentació, Guillamino torna al soul i enregistra un disc a l’antiga, amb els Control Z’s. Tots el músics toquen alhora, es grava amb cinta magnètica i la presa bona és la presa bona. Vaig tocar amb les mans deconstrueix una de les cançons del disc detallant-ne el procés de creació, des del primer apunt sonor fins a l’enregistrament final.

Segueix-ne el rastre...
www.davidgutierrezcamps.com
www.fredericbeaumont.com
www.guillamino.com
www.bankrobber.net

Amb el suport de:
Moritz
Vaig tocar amb les mans

Programa

DISSABTE 11 DE GENER A LES 19 h

Atri del Museu.
Places limitades.

Frédéric Beaumont treballa com a realitzador a la ciutat de Barcelona. Ha dirigit editorials de moda, vídeos musicals i campanyes publicitàries.

David Gutiérrez Camps és director del film The Juan Bushwick Diaries, que s’ha estrenat fa poc al Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona. També fa publicitat, videoclips i curtmetratges.

El maridatge entre electrònica, música negra i sons arreplegats arreu del món fa de Guillamino un dels músics més sorprenents i imprevisibles de l’escena barcelonina. És també un rodamón de la música, capaç d’implicar-se en els projectes més heterodoxos. La seva última aventura, al costat dels Control Z’s, és un disc de soul orgànic gravat a la primera: Un altre jo (Bankrobber, 2013).

Fitxa tècnica
Durada: 17 minuts
Format: 16/9
Format d’exhibició: DCP
Direcció, imatge, so i muntatge: Frédéric Beaumont i David Gutiérrez Camps.
Càmera addicional: Mar Bassols.
Cap de producció: John Bartleby.
Una producció de The Bazar amb la col·laboració de Bankrobber.

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel. 93 481 46 81