Ulldeter és l’alter ego d’Aleix Clavera (membre d’Extraperlo). Es tracta d’un projecte musical que combina sensacions i paisatges d’accent mediterrani amb una vasta comprensió del ritme aplicat a la música de ball. Després del seu llibre-disc Atalaia, realitzat amb l’artista Maria Pratts i editat per Terranova, Ulldeter s’aventura en el seu nou projecte Cala Nova Resort, en el qual suma forces amb Goig, plataforma de producció arquitectònica.

Cala Nova Resort està integrat per una sèrie de cançons a partir dels diversos espais d’un lloc d’estiueig imaginari a la costa mediterrània. Goig n’ha dissenyat el complex, aportant una dimensió visual i arquitectònica al so de Clavera. Els espais projectats i la música evoquen les experiències d’un habitant de Cala Nova, el qual d’una manera despreocupada es deixa endur per plaers banals.

Més informació: http://ulldeter.bandcamp.com/; http://www.goigoigoig.com/

Ulldeter presenta Cala Nova Resort

Programa

DISSABTE 9 DE GENER DE 2016, 19 H
Lloc: Atri del MACBA.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68

Continguts relacionats

Vídeos

L’or no s’associa amb la brutícia. I l’or, com els diamants, és un material exalçat. Té un grau d’abstracció tal que et situa –si el fas servir artísticament– en un nivell encara més elevat.
James Lee Byars