Mireia c. Saladrigues presenta una nova intervenció amb els alumnes de l'Institut Quatre Cantons per explorar els límits del Museu. La proposta és el resultat d’una investigació que ha dut a terme al llarg del curs sobre el funcionament del MACBA com a institució museística.

De la col·laboració també n’ha sortit una publicació en què es recull el procés creatiu i les reflexions al voltant de la recerca i de l'experiència del treball de l’artista amb un grup d’estudiants d’entre 12 i 14 anys.

El projecte s'inscriu en el marc de la quarta edició del Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu.


Atri i sales de la Col·lecció.
Aforament limitat.

Mireia c. Saladrigues (1978) ha desenvolupat el seu treball inquirint en les experiències de recepció de l’art, i centrant la seva pràctica artística en l’estudi del públic, les vies de recepció i les condicions a què s’exposa l’espectador. Des de fa un parell d’anys ha entrat de ple en la investigació sobre la institució com a espai de producció social i com a reflex de la societat de control en l’estructura artística.

Durant la seva residència a l'Institut Quatre Cantons ha prosseguit aquesta línia de treball acompanyada pels estudiants Joana Badia, Emma Estellés, Zikaria Javaid, Clàudia Martí, Cristian Martín, Eli Martínez, Nicole Osorio, Adrián Pardo, Irene Rocher, Carla Sandi, Eva Vila, Carol Villegas, i la professora Carme Gabaldon.

La residència de Mireia c. Saladrigues a l’Institut Quatre Cantons és comissariada i coordinada per l'Associació A Bao A Qu i s’ha desenvolupat amb la col·laboració del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

Intervenció de Mireia c. Saladrigues

Programa

Dissabte 1 de juny a les 19 h

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel.: 934814681

La meva obra és el meu cos, el meu cos és la meva obra.
Helena Almeida