Les sessions de Tutu són odes a la vida, entre l’adrenalina més pura i la curiositat més genuïna. Com finestres que s’obren a horitzons tan pròxims com alienígenes, els seus sets corren pel paisatge amb la mateixa intensitat que ella viu altres facetes creatives de la seva vida. Més enllà de la possible enumeració d’estils ‒que aniria del bass house al trance còsmic, el grime abstracte, el tribalisme esquizofrènic, l’acid techno i experiments diversos‒ Tutu als plats pot anar del ball underground als sons més experimentals, i es dirigeix als peus i al cervell, per mantenir el cap ocupat i les sensacions a flor de pell.

En aquesta ocasió Gemma Planell presenta A volar!, la seva primera instalació, en la qual mescla sons i llits elàstics. Seguint amb l’adrenalina que caracteritza els seus projectes, Tutu tanca un any d’aventures convidant tothom a volar a l’atri del MACBA.

Gemma Planell punxa amb el nom de Tutu des de fa uns quants anys, sempre demostrant bon gust i personalitat, i posant en pràctica la seva idea d’explicar històries a partir dels seus sets. Poc amiga de les llums i l’atenció dels mitjans, ha anat construint pas a pas un estil personal que s’ha pogut escoltar en diversos clubs i festivals. Els enregistraments online per a ràdios i magazines demostren el seu talent únic.

soundcloud.com/tutumusique
senzubeans.org

Dissabte MACBA gratuït gràcies a Uniqlo:
Sábados MACBA
Uniqlo
Foto: Sílvia Poch

Programa

DISSABTE 22 DE DESEMBRE, a les 18.30 h
Lloc:
Atri MACBA
Preu: Gratuït. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat.
- Cal treure's les sabates abans d'entrar.
- No es permet l'accés amb objectes punxants o ulleres.
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68