La investigadora sonora Daniela Isamit ve a l’Habitació a posar el millor beat. El taller Tumany DJs fa una picada d’ullet als megaconeguts 2manydjs, famosos per fer servir la tècnica de mash-up amb cançons com l’emblemàtica Smells Like Booty, que juga amb les Destiny’s Child i Nirvana. Isamit ens ensenya el DJ que tots portem a dins!

Taller a càrrec de Daniela Isamit

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Tallerista

Programa

DISSABTE 10 DE FEBRER DE 2017, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula Zero

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13