al

A Antoni Hervàs li agrada convertir els espais en escenaris on passen coses, on hi ha històries misterioses per descobrir i on els protagonistes som tots nosaltres. En aquest taller visitarem amb l'artista l'exposició Poesia Brossa i explorarem el museu d’una manera diferent, des de la màgia i la teatralitat.

El públic entra en una sala buida, àmplia i rodona. Hi apareix un personatge amb una sabata a la butxaca, d'on treu un joc de cartes. A l'anvers d'aquesta misteriosa baralla, s'hi pot veure dibuixat un teló.

Mostrant la imatge al públic, n'alça una: s'aixeca el teló. Com si fos un truc de màgia, n'apareix un de nou; i així fins a cinc vegades. Instants abans de destapar-ne un altre, tot es transforma. No sabem si estem somiant desperts... Qui ens pot assegurar que aquest cop passarà el mateix?

Taller a càrrec d'Antoni Hervàs.

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d'exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

L'altre. Joan Brossa

Programa

DIUMENGES 8, 22 I 29 D'OCTUBRE, 5 I 12 DE NOVEMBRE DE 2017, A LES 12 h
Lloc:
Sales del Museu
Educació: educacio [at] macba [dot] cat. Tel. 93 412 14 13
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske