al

A Antoni Hervàs li agrada convertir els espais en escenaris on passen coses, on hi ha històries misterioses per descobrir i on els protagonistes som tots nosaltres. En aquest taller visitarem amb l'artista l'exposició Poesia Brossa i explorarem el museu d’una manera diferent, des de la màgia i la teatralitat.

El públic entra en una sala buida, àmplia i rodona. Hi apareix un personatge amb una sabata a la butxaca, d'on treu un joc de cartes. A l'anvers d'aquesta misteriosa baralla, s'hi pot veure dibuixat un teló.

Mostrant la imatge al públic, n'alça una: s'aixeca el teló. Com si fos un truc de màgia, n'apareix un de nou; i així fins a cinc vegades. Instants abans de destapar-ne un altre, tot es transforma. No sabem si estem somiant desperts... Qui ens pot assegurar que aquest cop passarà el mateix?

Taller a càrrec d'Antoni Hervàs.

Cada cap de setmana, el programa En família convida petits i grans a acostar-se al museu i compartir tallers amb artistes que, a través del cos, la veu, el traç, la paraula i el so, ens proposen altres maneres de fer, mirar, escoltar o pensar.
Entenem aquests tallers com a espais de creació i d'exploració sensorial col·lectiva, on es desdibuixen i es redefineixen les lògiques habituals entre tots els participants, on tant els nens com els adults proposen i fan; un espai i un temps compartits per activar la imaginació i obrir la porta a l’inesperat.

Participant

Antoni Hervàs
L'altre. Joan Brossa

Programa

DIUMENGES 8, 22 I 29 D'OCTUBRE, 5 I 12 DE NOVEMBRE DE 2017, A LES 12 h
Lloc:
Sales del Museu
Educació: educacio [at] macba [dot] cat. Tel. 93 412 14 13