al

PLACES EXHAURIDES

Experiències des de l’art contemporani adreçades a tota la família, perquè tant els més petits de casa com els pares i les mares es puguin apropar d’una manera lúdica als processos artístics de creadors contemporanis. Una activitat de descoberta i exploració per dialogar amb el Museu i les seves obres.

En el món de Sergi Aguilar hi trobem una gran varietat d’estris. Tot comença amb una atenta observació, selecció i viatge del estris a l’espai de treball, el taller. Són estris estranys? Estris que coneixem? Potser no tenen una relació directa amb els objectes que ens envolten a casa, però també estan ordenats, apilats, col·locats de diverses maneres. Quan un objecte entra en joc en aquest taller, tot està per descobrir, fer i ser explicat. Com s’agafa? Pesa? Què deu ser? Per què deu servir? Quin és el seu lloc?... Preguntes i experiències sense fi per compartir un matí en família.

Taller familiar a càrrec d’Experimentem amb l’Art.

Patrocinador del programa:
KH7

Programa

DISSABTES A LES 11H, DEL 26 DE SETEMBRE AL 24 D'OCTUBRE 2015
Lloc: Atri del Museu.

Entrada: 3 € per participant (tant adults com infants). Gratuït amb carnets Família i Amic. Sense inscripció prèvia. Places limitades, adjudicades per odre d’arribada o compra anticipada. Activitat recomanada per a famílies amb infants d’1 a 5 anys.


Continguts relacionats

Imatges

Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol
Foto: Eva Carasol