Quatre caputxetes vermelles surten disparades de l’altre costat del bosc, el llop s’amaga i ni la mare ni l’àvia tenen res a veure amb aquesta història. El bosc els indica el camí. Thank You for Dancing és un espectacle amb sis intèrprets i el públic: un videojoc en viu, una experiència analògica i participativa on el públic, gràcies a la seva «intel·ligència artificial», passa de nivells i construeix part de la coreografia.

Paral·lelament, Thank You for Dancing és una aplicació de videojoc per a dispositius mòbils basada en un sistema de captura de moviment en 3D. Els usuaris poden jugar amb els mateixos actors i practicar les instruccions de l’espectacle en viu.

Producció: Les filles Föllen & Barbara Wysoczańska (DF Dance Theatre)
Direcció i coreografia: Margherita Bergamo
Intèrprets: Sonia Fernández Lage, Xaro Campo, Marina Cardona Saleta, Margherita Bergamo, Quico Pugès i Carles Rigual Martí
Música original: Andrzej Skwarek i Carles Rigual Martí (amb la col·laboració d’Àlex Casteleiro i Guillem Llotje)
Assistència de dramatúrgia i direcció d’actors: Carles Bigorra
Assistència de coreografia: Mario G. Sáez
Vestuari: Paloma Bomé
Fotografia: João Queirolo
Disseny gràfic: Sergi Casero
Producció executiva i management: Úrsula Gallemí, Les filles Föllen's Entertainment, Melissa Mustefaga

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Thank You for Dancing

Programa

DISSABTE 6 DE DESEMBRE DE 2014, A LES 19 h
Lloc: atri del Museu
Preu: 5 €. Gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA. Sense inscripció prèvia. Aforament limitat

Les filles Föllen són Tuixén Benet i Margherita Bergamo. Han treballat juntes des del 2008 i el 2010 van estrenar l’espectacle Entrada amb consumició: dues noies fumen un cigarret en només 30 segons, que va obtenir el premi del públic al Festival Scena Simulacro a Madrid. Han estrenat nou espectacles –els més recents Thank You for Dancing i La pluie et le beau temps–, a més de coreografies per a diversos videoclips, llargmetratges, espectacles teatrals, instal·lacions multimèdia i videoclips propis.

El punt de partida del treball de Les filles Föllen és el moviment dins d’un marc ideal i narratiu, i el desenvolupament del seu treball sorgeix del particular, el detall, la transcendència i l’ocasional, cap a l’universal, allò que tothom pot entendre i compartir.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68


Continguts relacionats

Vídeos