De setembre del 2021 a juny del 2022

Hi ha moltes maneres de visitar un museu. Una de possible: lentament, llargament, tranquil·lament... Com si fos una màquina que dosifica l’experiència de mica en mica i que demana l’ús d’altres sentits, dels coneixements i del temps; aprendre a mirar i remirar, anar i venir, i retornar. Una visita de més d’un any, que converteix els visitants en hostes, gairebé subvertint o invertint l’expressió «endur-se el museu a casa».

Aquest grup de treball està conformat per persones del Servei de Rehabilitació Comunitària de Ciutat Vella. Cada setmana, de forma continuada, autònoma i sense guions preestablerts, s’endinsa en algunes exposicions i les «posa en pràctica», treballant-les des d’interessos particulars però generats conjuntament. Aquest treball es converteix també en una oportunitat per fer, dels hostes, amfitrions, convidant altres centres i entitats per oferir-los visites al museu conduïdes pels participants.

A càrrec de Yolanda Jolis, coordinadora d’Educació i educadora.

Amb el suport de
Logo Repsol
Vista de la mostra Col·lecció MACBA

Si, des de l’àmbit de la salut mental comunitària, us interessa establir relació amb el MACBA, poseu-vos en contacte amb educacio [at] macba [dot] cat.