Necessitem un micròfon i la teva imaginació.

En aquest taller, revisarem les produccions de videoart realitzades als anys seixanta i setanta, les reinterpretarem i en farem la nostra pròpia versió mitjançant la tècnica del sweded, basada en la creació de versions amateurs de produccions audiovisuals dels videoartistes. Humor i diversió assegurades!

Taller a càrrec d’Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Suequem el videoart

Programa

DISSABTE 20 D'OCTUBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Aula 0

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13