Ata Ebtekar, akaSote, compon música amb la profunda convicció que les regles i les formes demanen ser desconstruïdes i repensades. Figura fonamental de l’escena electrònica de l’Orient Mitjà, se’l coneix per crear composicions que abracen un rang molt ampli, des de les més delicades fins a les més aspres. Ebtekar, que percep la música com una expressió dels hàbits culturals i les fronteres que separen el so de l’anti-so o silenci, utilitza sons acústics i electrònics per a trencar els codis establerts i dibuixar paisatges vívids i gairebé sintètics. D’aquesta manera és capaç de crear unes cançons que comparteixen arrels amb moltes cultures, que en pertanyen a una i a totes al mateix temps.

https://soundcloud.com/sotesound

La tercera edició de Lorem Ipsum continua furgant en les esquerdes i els replecs de la música i l’univers lúdic, intencionalment articulats des de la geo- i la biopolítica dels cossos i els gestos. Des d’on parlem? Qui parla? Potser ens allunyarem de l’amable estranyesa amb què operàvem en les convocatòries anteriors i aquesta vegada l’articularem políticament: escoltarem noves veus femenines, abraçarem l’alteritat, (con)fondrem sensibilitats, temporalitats i geografies... Des de propostes que són (gairebé o del tot) ballables.
Foto: Malthe Ivarsson

Programa

DIJOUS 11 DE JULIOL, a les 20.30 h
Lloc:
Capella MACBA
Preu: 5€. Amb inscripció prèvia.

EntradesAccedeix-hi directament fent clic al botó.

Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer