Dijous, 10 de febrer del 2022

Mitjançant ambients de guitarres, múltiples capes de textures i harmonies corals, la música de h waas transporta l’oient a paisatges eteris envoltats d’intuïcions i emocions, inspirats per la natura i la recerca de la bellesa.

h waas (Helga Juárez) és músic i artista visual. Va començar a estudiar piano i acordió quan tenia sis anys, però aviat va deixar el conservatori per experimentar amb la música de manera autodidacta, tant amb els plats com amb la bateria i els sintetitzadors. Després de formar part de diverses iniciatives musicals de l’escena underground de Barcelona, el 2015 es va decidir a iniciar un projecte propi, h waas. Paral·lelament a la música, Juárez desenvolupa projectes de gràfica i audiovisuals des d’una perspectiva no narrativa, intuïtiva i amb una estètica abstracta. Actualment és responsable del programa de música El Lago, a Dublab Bcn.

Música i visuals, a càrrec d’ Helga Juárez. Animació, Ester Dus.

Manuals de reparacions i sons còsmics és una proposta d’exposició expandida que mira cap al passat de certes formes d’autoedició col·lectives i experimentals. L’exposició presenta projectes que inclouen, a més de les edicions en paper, edicions sonores. Per aquesta raó, i en el marc de Sonem amb..., es convida diversos artistes a fer-ne una activació sonora i reinterpretar-la a través de les seves pròpies pràctiques.

Helga Juárez

Si tens cap dubte, ens pots contactar a través de macba [at] macba [dot] cat o per telèfon al 93 481 33 68.