L’agitat ritme de vida habitual a Barcelona deixa poc marge temporal per a una experiència prolongada de contemplació i anàlisi. Dins el traçat de la ciutat es mantenen encara restes de temps passats; espais residuals o resistents, com n’hi ha a totes les grans ciutats; llocs que generen incògnites sobre el seu futur, en la rapidesa urbana del desenvolupament.

L’arquitecte i paisatgista Gilles Clément va encunyar el concepte de tercer paisatge per referir-se a les formes de vida vegetal que apareixen i s’apropien d’aquests espais residuals.

Aquesta activitat planteja un safari fotogràfic i de dibuix: sortir a la caça de registres del tercer paisatge de Barcelona, per capturar i imaginar el present i el futur urbans a través de les formes de vida natural que sorgeixen a les antigues fàbriques del barri del Poblenou. Amb la col·laboració de Catarina Botelho.

Coordinat per Ricardo Cárdenas

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Ricardo Cárdenas

Programa

DISSABTE 23 DE FEBRER, les 16:30 h
Participants:
20
Lloc: es notificarà a les persones inscrites
Preu: gratuit. Amb inscripció prèvia
Places exhaurides.

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Una mateixa imatge pot ser testimoni, alhora, del passat i anticipar un futur previsible.
Ignasi Aballí