Després de les rutes de “Tallers i Vermut”, el MACBA Store Laie i l’Escola Massana us proposen un recorregut a través de la vida d'un producte de disseny o artesania explicat en primera persona pels seus creadors, en un ambient participatiu entre artistes i assistents.

De la mà de Julen Ussia (Amurrio, Àlaba) graduat en Arts i Disseny per l'Escola Massana. A través del seu treball ens proposa afrontar el futur a un altre ritme, lluny de la velocitat imperant. Cadascuna de les seves peces és única i ens parla de la tradició artesana, convidant-nos a apreciar el detall i la història que hi amaga.

Amb el suport de:
Torres
Rutes amb D.O. - ceràmica

Programa

DIMECRES 8 DE JUNY, DE 17 A 19.30 h.

17 h a 18 h Benvinguda a l’Escola Massana. Ruta comentada a través dels seus tallers i passadissos centenaris, aprofundint en cada tècnica o especialitat de la mà d'en Julen i de Matilde Grau, professora de Ceràmica a l’Escola Massana de Barcelona, professora titular del Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts (UB) i de Disseny Industrial a la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB-UPC).

18 h a 18.30 h Visita MACBA Store Laie. Parada a la botiga del museu on es presenten algunes peces del projecte “Creative Raval”, una iniciativa que dona visibilitat a creacions d’artistes que enllacen amb la tradició dels oficis i que representen al Raval més creatiu i artesanal.

18.30 h a 19.30 h Maridatge Torres terrassa MACBA. Per acabar, es marida l’experiència amb una copa gentilesa de vins Torres a la terrassa privada del MACBA.