Des que es va implementar ja fa més de sis anys, el col·lectiu de reciclatge d’aliments es manté ric i divers. La seva activitat se centra a criticar la sobreproducció alimentària del capitalisme consumista i la societat de la malversació. Aquest hiperconsum desbocat culmina amb el malbaratament d’aliments en bon estat per meres qüestions estètiques, una manipulació maldestra o exigències de mercat. La xarxa activista té per objectiu satisfer la necessitat bàsica de l’alimentació mitjançant el suport mutu i la solidaritat basats en la politització i les estratègies de gestió de rutes de recollida d’aliments. S’organitza, de manera col·lectiva i horitzontal, la recollida setmanal d’aliments i se’n fa el repartiment en assemblea; alhora es duen a terme activitats per tal de crear vincles de confiança i empatia entre les persones participants. A través de la xarxa, s’aprofiten i es gestionen aliments sobrants que, si no fos així, acabarien a les escombraries tot i trobar-se en bon estat.

Aquesta trobada consisteix a sumar-se a un dels recorreguts setmanals de la xarxa amb l’ànim de participar-hi de manera activa i respectuosa i aprendre a autogestionar-se. Perquè el menjar és un dret i no una mercaderia.

Coordinat per Héctor Acuña, Laura Arensburg i Emil Becerril

Amb el suport de:
L'internationale
Creative Europe
<h3><em>Our Many Europes</em> és un programa de la confederació europea de museus "<a href="http://www.internationaleonline.org/" target="_blank">L'Internationale</a>" i cofinançat pel Programa Europa Creativa de la Unió Europea. Els membres de L
Foto: Bárbara Martínez Huergo

Programa

DILLUNS 17 DE DESEMBRE, a les 20 h
Preu:
gratuit. Amb inscripció prèvia
Participants: 20
Punt de trobada: carrer del Comte d’Urgell, 98, Esquerra de l’Eixample

InscripcióReserva la teva plaça fent clic al botó.

Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
La meva obra és el meu cos, el meu cos és la meva obra.
Helena Almeida