al

Racons i ritmes ens envaeixen el cos, en cada moment la ciutat té un batec diferent i des de l’Habitació 1418 proposem un taller d’observació i registre del nostre context més proper. A partir d’un mapa creat col·lectivament, sortim a recórrer els carrers i activem la mirada per descobrir l’automatisme quotidià i ampliar la percepció sensible de l’entorn. Fem partícips els veïns perquè ens expliquin el seu punt de vista sobre el barri i la seva transformació. I, sobretot, creem en col·lectiu, a través de recompondre elements que sempre tenim davant dels ulls, donant-los una altra dimensió.

A càrrec de Julieta Obiols i Lau Arensburg.

Habitació 1418 és com un laboratori on es treballa colze a colze amb els artistes, però és també un lloc de trobada per passar-hi la tarda, proposar tallers i transitar el museu d’una altra manera. És un espai on els joves comparteixen coneixements i aprenen coses mentre les fan.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Ritmotopies col·lectives. Habitació 1418

Programa

DISSABTE 8 I 15 DE JUNY, 17h
Lloc: Aula 0
Preu: Gratuit
Programes públics
macba [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 33 68
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske