En aquest taller ens endinsarem en el món de les percepcions i explorarem l’art cíborg, l’art de crear nous sentits a través de la tecnologia.

Moon Ribas ens explicarà i parlarà de l’experiència de convertir-se en cíborg: té dos sensors al cos que li permeten percebre els terratrèmols de qualsevol lloc del món en temps real a través de vibracions. Experimentarem el propi ritme de la terra, els terratrèmols, i buscarem ritmes que no podem percebre, o que no ens hi fixem però que ens envolten constantment, tant en el nostre cos com al nostre entorn. Pensarem i investigarem quins nous sentits podríem tenir per explorar la realitat i el ritme d’una manera més profunda.

Taller à carrer de Moon Ribas

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Moon Ribas

Programa

DISSABTE 10 DE MARÇ DE 2018, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula 0
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske