al

Proposta adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys en la qual es combina la narració amb la música contemporània. Concert basat en un conte escrit per l'holandès Godfried Bomans el 1952.

En el marc del X Cicle Internacional de Influències Musicals, Música Fresca, Festival de Primavera 2007


Programa

25 de març, a les 12 h

El recol·lector de móres era un home que vivia feliç envoltat de grans tresors. Cada matí, trobava grans quantitats de diamants a l'herba. La teulada de casa seva, més aviat un palau, era de color blau i blanc, i era sostinguda per grans columnes marrons que acabaven en capitells verds i de molts colors. Al fons de casa seva hi havia un gran mirall en què es veia reflectit ell i tot el que l'envoltava, i cada dia una gran orquestra li oferia la música més bonica del món.
Un dia va passar per allà un explorador que, sabent que el recol·lector de móres tenia totes aquestes riqueses, no va trigar a explicar-ho al poble. Tots van anar corrents cap a aquest indret tan meravellós amb la intenció d'apropiar-se aquestes riqueses i gaudir-ne…

Amb la participació de l'Ensemble Barcelona Nova Música (Christiaan de Jong, narració, direcció, composició, flauta i guitarres i electrònica; Sandrine Robilliard, violoncel; Matthew Simon, trompeta; Luis I. Gascón, saxofons i flauta dolça; Sadahiro Otani, guitarra; Àngel Pereira, percussió), Wu Wei, instruments tradicionals xinesos, i Eric Vloeimans, trompeta i electrònica.

programespublics [at] macba [dot] cat

Música Fresca
Tel. 93 481 46 81