Curs escolar 2018 - 2019

Durant aquest curs, treballarem al costat de Serafín Álvarez entorn de nocions d’alteritat i de subjectivitats no humanes, i desenvoluparem un projecte audiovisual col·lectiu que incorpora elements de pràctiques com el rol en viu, les arts escèniques i el cinema. Ens submergirem en una ficció especulativa que té lloc en un món mitològic, un món que haurem dissenyat a partir de referències provinents de mitjans diversos com ara videojocs, pel·lícules, videoclips musicals i textos literaris. Un món d’éssers indescriptibles, de cultes prohibits, de ruïnes immemorials i plans paral·lels d’existència. Un món fictici que ens permetrà explorar maneres alternatives d’habitar el món real.

A càrrec de Serafín Álvarez, artista, investigador i educador.

EN RESiDÈNCiA. Creadors als instituts de Barcelona és un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona ideat en cooperació amb A Bao A Qu.

Consulta el programa i si vols conèixer més de prop el projecte, visita els blogs de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona.

Participant

Serafín Álvarez
EN RESiDÈNCiA
EN RESiDÈNCiA
Consorci Educació Barcelona
Ajuntament de Barcelona
Foto: Serafín Álvarez

educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13