Ready to Rebel consisteix en una performance en la qual s’exploren les contradiccions de la contracultura i les pràctiques zen heretades dels anys seixanta, amb el ioga com a exemple i catalitzador, dins de l’actual paradigma neoliberal.

Si la performativitat requereix de la repetició per consolidar la norma o la convenció, també hi ha la lleu esperança del fracàs i la mala reproducció com a possible forma de resistència. De la mateixa manera, el fracàs i l’error poden esdevenir eines per contrarestar l’ús del ioga i d’altres pràctiques espirituals per augmentar la productivitat o sabotejar-ne l’explotació dins del món del fitness i la bellesa.

L’artista visual Ariadna Guiteras ha estat seleccionada per la Sala d’Art Jove en la seva convocatòria de 2014, en la categoria d’investigació, amb el projecte Zen Fascist, dins del qual s’engloba aquesta proposta.

Aquesta performance s'inscriu dins de la programació PICA I FUIG! De la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i s'ha realitzat amb el soport del MACBA en el marc del conveni de col·laboració entre ambdues institucions.
www.saladartjove.cat

benestar_tricentenari.jpg

Patrocinador principal d'activitats:
Estrella Damm
Ready to Rebel

Programa

DISSABTE 18 D'OCTUBRE, A LES 19 h

Lloc: atri
Preu: 5 € (gratuït amb el carnet Passi i Amics del MACBA)
Sense inscripció prèvia. Aforament limitat

Programes públics
programespublics [at] macba [dot] cat
Tel: 93 481 79 25


Continguts relacionats

Vídeos