Segona sessió del taller de l'escultora Marina Rubio, que ens ensenya a fer rajoles a través de la repetició gestual. Després de visitar el seu espai-taller a La Escocesa i dur a terme les nostres pròpies creacions, en aquesta segona part tornem a l’Habitació, decorem les rajoles «made by roomers» i després fem un mosaic conjunt.

Taller a carrer de Marina Rubio

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: tallerista

Programa

DISSABTE 3 DE FEBRER DE 2018, DE 17 A 21h
Lloc:
Centre d'Estudis i Documentació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Se suposa que els objectes tenen el caràcter objectiu dels productes industrials. No pretenen representar res més que allò que són. La categorització prèvia de les arts ja no existeix.
Charlotte Posenenske