L’escultora Marina Rubio ens ensenya a fer rajoles a través de la repetició gestual. En aquesta primera sessió ens convida al seu espai-taller a La Escocesa per conèixer de ben a prop l'ecosistema d'una artista contemporània i dur a terme les nostres pròpies creacions. A la segona part del taller, el 3 de febrer, tornem a l’espai de l’Habitació, decorem les rajoles «made by roomers» i després fem un mosaic conjunt.

Taller à carrer de Marina Rubio

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: tallerista

Programa

DISSABTE 27 DE GENER DE 2017, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula Zero
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13