El curs passat, les poderoses ones de la ràdio 1418 van trobar-se a l’espai amb uns asteroides i en van alterar el rumb (rumb: camí que hom segueix en un afer, que un afer pren) fins que es van estavellar contra ella. La pobra ràdio va quedar feta ~@*!%, però després d’un estiu de ioga i iogurt vegà, creiem que es troba a punt per tornar a engegar-se.

Així, surt el sol a la ràdio 1418 i vint artistes han envaït el museu amb les seves danses arcaiques ‒del segle passat‒ que ens posaran la perruca en òrbita. Intentarem treure’n alguna cosa de tot això, oi?

Més detalls: ballarinxs pel museu, gravadores, jocs, equips, àudios de whatsapp… ¯\_(ツ)_/¯

Taller a càrrec d’Alexander Arilla

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

Obrim l’Habitació cada dissabte a partir de les 17 h. T'hi esperem!

Foto: Alba Rihe

Programa

DISSABTE 27 D'OCTUBRE DE 2018, DE 17 A 20 h
Lloc:
Sales del museu
Activitat gratuïta
Educació
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13