Bona tarda, us parlem des del punt més neuràlgic de Barcelona: som a Ràdio 1418!

En aquest taller, entrarem en contacte amb les eines tècniques que hi ha a la ràdio i pensarem què volem dir col·lectivament i com ho volem dir. Explorarem la nostra veu, les entonacions, com modulem i expressem, com la vibració es relaciona amb el cos, provarem de fer sons...

El projecte de Ràdio 1418 el definirem entre totes, al llarg de l’any, amb una proposta de trobada i treball bimensual. Entra amb nosaltres a l’Habitació 1418!

Taller a càrrec d'Alexander Arilla i Alba Rihe

Habitació 1418 és una possibilitat i un experiment. És un lloc per anar-hi i fer coses, un lloc on la diversió i el coneixement són el focus per a l’acció. És també un espai per treballar des dels afectes, aprendre del que és inesperat i produir noves maneres de mirar. A l’Habitació fem detonar pensaments per crear experiències alternatives a la institució, mitjançant la interacció amb l’escena artística de la ciutat i la creació col·lectiva d’activitats pròpies.

El 2018 arrenca amb nova direcció a càrrec de l'artista Alba Rihe. Les línies de treball que es posaran en joc són el ritme, l’humor, el món gràfic i les noves tecnologies, a partir de les quals durem a terme projectes sobre el jo, el context i l’aprenentatge col·lectiu.

Obrim l’Habitació cada dissabte de 17 a 21 h. T'hi esperem!

Crèdits: Tallerista

Programa

DISSABTE 12 DE MAIG DE 2018, DE 17 A 21h
Lloc:
Aula Zero
educacio [at] macba [dot] cat
Tel. 93 412 14 13
Reconstituir el desordre d’una possible ciutat. Utilitzar la maqueta no com un element de projecte sinó com una representació d’alguna cosa que ja existeix.
Jordi Colomer